Schiphol Smart Parking P3

Schiphol Smart Parking
Lokatie
Schiphol
Afstand
8 min.
Overdekt
nee
Valet
nee
Prijs vanaf
€ 5,00
Score
Overzicht prijzen:
Aantal dagen 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Prijs € 37,50 € 37,50 € 37,50 € 38,00 € 44,00 € 45,00 € 47,00 € 49,50 € 58,00

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
€ 62,50 € 69,00 € 76,50 € 82,00 € 83,00 € 89,50 € 92,00 € 95,00 € 98,00 € 101,00

> 19 dagen al vanaf € 5,00 per dag

Schiphol Smart Parking P3 bij Schiphol? Lees hier de voordelen en nadelen in een overzicht. Schiphol Smart Parking staat bekend als een zeer veilige, goedkope en goed bereikbare parkeerplek op luchthaven Schiphol Airport. Parkeren bij Schiphol SmartParking is al mogelijk vanaf EUR 4,32 per dag. Boek op tijd en profiteer van hoge kortingen!

Over Schiphol Smart Parking P3 bij Schiphol

Schiphol Smart Parking P3 Schiphol is de Smart Parking service van Schiphol zelf. Het Schiphol P3 terrein heeft meer dan 25.000 parkeerplaatsen en de pendelbus gaat elke 15 minuten naar de luchthaven. Schiphol Smart Parking P3 Schiphol is het meest bekende parkeerproduct van Schiphol Airport en is door de toename van concurrentie tegenwoordig extra voordelig. Het is mogelijk om Smart Parking P3 tot 7 dagen voor vertrek online te boeken, annuleren en/of wijzigen. Betalen kan met credit card of iDEAL.

Kortingscode Schiphol Smart Parking P3

Promotiecode Schiphol Smart Parking 2012? Lees hier alle informatie. 

 

Parkeren Schiphol Smart P3

Lang parkeren bij Schiphol Smart Parking P3

Wanneer u voor een langere periode wilt parkeren, is Schiphol Smart Parking een goede optie. Parkeren voor 8, 15 of 22 dagen kan hier al vanaf EUR 5,- per dag. Wegens drukte kan het zijn dat Schiphol Smart Parking P3 niet meer beschikbaar in de gewenste periode. In dat geval kun je terecht bij Park & Travel 3 van Schiphol of bij één van de andere aanbieders in de buurt, zoals: Quick Parking of Service Parking.

Schiphol Smart Parking reserveren

Het is mogelijk om tot 1 week van te voren een parkeerplek te reserveren bij Schiphol Smart Parking. Profiteren van vroegboekkorting? Boek dan  6 weken van te voren. Het is al mogelijk om 6 maanden van te voren te reserveren.

Schiphol Smart Parking P3 is erg voordelig parkeren op Schiphol

Rijdt snel en comfortabel met uw eigen auto naar Schiphol. Parkeer uw auto veilig op Schiphol met permanente camera bewaking. Geen wachtrij bij de betaalautomaat, want u betaald met creditcard. Neem de gratis bus die u binnen enkele minuten naar de juiste vertrekhal brengt. Met de gratis drop off faciliteiten, kunt u eventuele passagiers met bagage direct bij aankomst uitladen, waarna u op uw gemak uw auto parkeren.

Ter verduidelijking de Schiphol Smart Parking P3 procedure

1. Reserveer uw parkeerplek via de site van Schiphol of bij een van deze aanbieders;
2. Parkeer uw auto bij Schiphol Smart Parking P3. Bij entree van het smartparking terrein steekt u uw creditcard in de kaartlezer bij de slagboom om in te rijden;
3. Een gratis snelbus brengt u binnen enkele minuten naar de vertrekhal;
4. U betaalt met uw creditcard, dus u kunt direct het terrein uitrijden. Bij de slagboom gebruikt u dezelfde creditcard waarmee u bent ingereden.


Lees hier de laatste 5 ervaringen van klanten met Schiphol Smart Parking P3.
Door:

Jacques Gerrits over Schiphol Smart Parking P3

jun 27, 2013
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Had gedacht dat op Schiphol echt op Schiphol is, maar is iets van de hangar af. Nog steeds enorm dichtbij hoor. Prijs is goed, maar mag altijd goedkoper natuurlijk. Al met al tevreden en zou er zeker weer reserveren.
Door:

Sander de Witte over Schiphol Smart Parking P3

apr 11, 2013
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Echt super de korting bij vroegboeken. Was gelukkig nog op tijd :). Na aankomst op Schiphol na weekendje Madrid waren we zo weer bij de auto en vlot onderweg. Ideaal dus :)..
Door:

Anne-Maren over Schiphol Smart Parking P3

apr 9, 2012
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Kwaliteit, altijd plek en scherpe prijzen. Wij parkeren al jaren op Smart Parking bij Schiphol. Hier weet je altijd zeker dat je auto zonder schade terugkomt.
Door:

William over Schiphol Smart Parking P3

apr 7, 2012
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Goede service en een betrouwbare aanbieder. Ideaal voor als je gewoon veilig en met een gerust hart je auto wilt achterlaten. Schiphol Smart Parking!
Door:

Randy Vink over Schiphol Smart Parking P3

apr 6, 2012
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Er zijn wel wat goedkopere aanbieders, maar vast niet veel beter. Snel geholpen toen we een vraag hadden en auto schadevrij weer terug. Wat wel is anders is helaas.
 
Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.