Aankomst Schiphol

Benieuwd wanneer een bepaald vliegtuig aankomt op Schiphol? Op deze pagina leest u alle informatie over aankomst Schiphol, een overzicht van alle vluchten die zullen landen op vliegveld Schiphol.

Aankomende vluchten

Bekijk in onderstaande vliegschema alle vluchten, en blijf altijd op de hoogte met van de aankomst van binnenkomende vliegtuigen.

Iemand ophalen die aankomt op Schiphol

Wilt u parkeren voor de aankomst hal op Schiphol? Houdt er dan rekening mee dat voor Schiphol een parkeerverbod geldt. Dit is zowel bij de vertrekhal van Schiphol, als voor de aankomsthal van Schiphol. Volgens de geldende regels van Schiphol mag u alleen passagiers laten instappen en uitstappen. Hetzelfde geldt voor bagage, deze mag u alleen inladen en uitladen.

Ons advies aan u: Voorkom een bekeuring en maak gebruik van de parkeerterreinen P1 en P2. Beide liggen vlakbij de aankomstterminal. De loopafstand bedraagt ongeveer 10 minuten.

Hier vindt u meer informatie over actuele aankomst tijden. Of wilt u meer informatie over actuele vertrektijden van Schiphol Airport, klik dan hier.

Aankomst Schiphol, hotel nodig?

Er zijn een aantal hotels bij Schiphol. Handig om te weten is dat wanneer u vanaf Schiphol vetrekt op een minder gangbaar tijdstip, bijvoorbeeld 5 uur in de ochtend, u kunt overnachten in een Hotel vlakbij vliegveld Schiphol. Er zijn een hoop goedkope aanbieders van hotels te vinden op het internet. Wij hebben voor u een selectie gemaakt met goedkope hotels bij het vliegveld Schiphol. Meer informatie.

Booking.com heeft het grootste aanbod van hotels bij Schiphol. Booking heeft maar ongeveer 30 hotels in de buurt van luchthaven Schiphol.  Ga naar de site.