Hotel Schiphol

Wanneer u op vakantie gaat kan het voorkomen dat de vlucht zeer vroeg vertrekt vanaf vliegveld Schiphol. Dit betekent vroeg opstaan, een vaak veel gehaast. Niet echt de ideale start van uw vakantie, toch? Juist voor deze situaties is het handig om tegen een zeer voordelig tarief een hotelovernachting bij Schiphol te boeken. Geniet van een rustige nacht, laat u wekken met een lekker ontbijtje en loop in alle rust in 5 minuten naar de vertrekhal. Bespaar ook op uw parkeerkosten en reserveer hier uw parkeerplaats bij Schiphol.

Wij hebben voor u de hotels op en rondom Schiphol bij elkaar gezocht. Via ons kunt u GRATIS boeken zonder reserveringskosten. Ook kunt u kosteloos annuleren.

Hotels op Schiphol

- Hotel Schiphol: Hotel Sheraton Amsterdam Airport Hotel - 200 meter van Schiphol
Het Sheraton Airport hotel ligt schuin tegenover de vertrekhal van Schiphol. Het centrale parkeerterrein P1 van Schiphol ligt er direct naast. Geniet van dit vijfsterren hotel dat directe toegang heeft tot de aankomst en vertrekhal van vliegveld Schiphol. Lees meer.

- Hotel Schiphol: citizenM Amsterdam Airport Schiphol - 500 meter van Schiphol
Dit nieuwe luxe hotel biedt overnachtingen aan voor een zeer lage prijzen. Het hotel ligt tegenover het WTC-gebouw bij Schiphol. Meer info.

- Hotel Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol - 700 meter van Schiphol
Dit hotel heeft de luxe die u van Hilton mag verwachten. Met zeer veel voorzieningen is dit het ideale hotel voor (zaken)reizigers. Het hotel ligt op loopafstand van de hoofdterminal. Meer informatie.

Hotels rondom Schiphol met shuttle service

Naast de bovenstaande hotels op Schiphol zijn er een aantal hotels die rondom Schiphol liggen. Wij hebben voor u de hotels bij elkaar gezocht die een shutle-service van en naar Schiphol bieden. Onderstaande hotels liggen binnen een straal van maximaal 15 minuten van Schiphol.

- Bastionhotel Hoofddorp
- Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol
- Dorint Novotel Amsterdam Airport
- Ibis Amsterdam Airport
- Van der Valk Hotel A4 Schiphol

Zie voor een uitgebreid overzicht de aparte pagina met alle hotels op en rond Schiphol. Klik hier.

Hotels rondom Schiphol

Wanneer u liever een hotel boekt in Amsterdam of in een hotel rondom Schiphol -welke niet in de bovenstaande hotels staat genoemd- kijkt u dan verder op de website van Booking. Boek erg voordelig en zonder reserveringskosten of annuleringskosten.
Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.