KLM online inchecken

Online inchecken bij KLM? Middels de KLM internet check-in is dit tegenwoordig erg eenvoudig. Selecteer uw stoel en druk vervolgens uw boarding pass af.


Tip: Online inchecken bij KLM? Klik dan hier om direct in te checken voor uw vlucht van KLM. Meer informatie.

Stappenplan Online inchecken bij KLM?

Online inchecken bij KLM is erg eenvoudig en kan in 3 simpele stappen worden uitgelegd. Deze 3 stappen leest u hieronder, lukt het u niet om online in te checken, dan adviseren wij u in te checken bij de luchthaven Schiphol.

KLM online inchecken Stap 1 – Uw gegevens

Vul hier online uw gegevens in. Selecteer vervolgens de vlucht(en). Het is ook mogelijk om medepassagiers in te checken.

KLM online inchecken Stap 2 – Selecteer stoel en bagage

Stap 2 is er om uw stoel te online te reserveren. Wilt u bijvoorbeeld niet bij het toilet zitten of de keuken, dan kunt u hier gebruik van maken. Belangrijk: heeft u uw ticket geboekt via een reisbureau? Vaak reserveert het reisbureau dan een stoel voor u. U heeft dan alsnog de mogelijkheid om te wisselen van stoel. Wilt u een stoel met extra beenruimte of een stoel in een rij met slechts twee zitplaatsen? Dat is mogelijk tegen betaling van een extra vergoeding.

KLM online inchecken Stap 3 – Print uw documenten

Heeft u uw gegevens ingevoerd en uw stoel geselecteerd? U dient nu uw instapkaart af te drukken. U kunt de tickets ook mailen, dat is handig wanneer u bijvoorbeeld geen printer heeft. U kunt natuurlijk ook bij selfservice incheckautomaten op luchthaven Schiphol printen. Eventueel kunt u ook de instapkaart van uw medereiziger afdrukken. Handig toch!

Online inchecken KLM

Wilt u inchecken bij KLM? Klik dan hier.

Problemen met KLM online inchecken?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om online in te checken. Wanneer u niet online kunt inchecken adviseert KLM u om op de luchthaven in te checken. Een reden kan zij dat uw reisagent of reisbureau u al heeft ingecheckt, of dat het gaat om kinderen van 5 tot 11 jaar zonder begeleiding en/of passagiers die vertrekken van een luchthaven waar online inchecken niet wordt aangeboden.

KLM vluchten: Hoe lang van te voren kunt u online inchecken?

Hieronder leest u infomatie over wanneer en hoe lang van te voren u online kunt inchechen. Dit verschilt nogal, dus lees onderstaande informatie over KML online inchecken zorgvuldig door.

Online inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek

U kunt bij KLM online inchecken voor de meeste vluchten vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek. Eventueel kunt u meteen voor uw terugvlucht inchecken, wanneer deze binnen 24 uur na vertrek van de heenvlucht plaatsvindt.

Online inchecken vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek

Voor KLM vluchten vanaf Amsterdam en andere luchthavens in Europa naar bestemmingen in de Verenigde Staten kunt u vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek inchecken. Verder kunt u vanaf 24 uur tot 1 uur voor vertrek online inchecken voor Delta Airlines-vluchten naar de Verenigde Staten vanaf Londen Heathrow, Brussel, Parijs, Frankfurt, Düsseldorf.

Online inchecken vanaf 10 uur tot 1 uur voor vertrek

Vliegt u vanaf luchthaven Schiphol naar Mumbai? Dan kunt u vanaf 10 uur tot 1 uur voor vertrek gebruik maken van KLM online inchecken.

KLM bagage gewicht

De exacte bagagevrijstelling wordt in principe altijd vermeld op uw ticket. De volgende algemene regels zijn van toepassing:
- economy class reizigers mogen gratis 20kg meenemen aan boord;
- business class reizigers 30kg;
- baby's hebben over het algemeen slechts recht op 10 kilo bagage.

KLM handbagage gewicht

Voor handbagage gelden weer andere voorwaarden, dit is dat de handbagage maar 1 stuk per persoon mag zijn met een afmeting van 55 x 35 x 25 met een maximaal gewicht van 8 kg.

Vragen KLM online inchecken?

Heeft u vragen, of is iets u niet duidelijk, ga dan naar de website van KLM en lees alle informatie. Lees hier verder.
Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.