Schiphol Parkeren

Voordelig Schiphol parkeren? Vergelijk alle aanbieders in een overzicht op prijs en service. Schiphol parkeren kan zeer voordelig, lees hier alle informatie.

Schiphol Parkeren

Wanneer men vroeger met het vliegtuig op vakantie of zakenreis ging vanaf Schiphol, was het normaal en noodzakelijk dat men de auto parkeerde op de parkeerplaats van Schiphol. Schiphol zelf was de enige aanbieder van parking, ondanks de hoge parking tarieven. Sinds enige tijd zijn er meerdere aanbieders van alternatieve goedkopere parkeermogelijkheden gekomen voor parking bij Schiphol. Een erg goed voorbeeld is: Budget Parking Schiphol. Deze goedkopere parkeermogelijkheden voor Smart Parking bij Schiphol vergelijken wij hierboven voor u. Recent is ook Schiphol begonnen met het aanbieden van goedkoper parkeren.

Schiphol Parkeren op en rondom Schiphol

Schiphol Parkeren ligt aan de Oosteinderweg 243, 1432 AT te Aalsmeer. De luxe shuttlebus rijdt u binnen 7 minuten via de Cargoroute filevrij van en naar Schiphol. Elke 15 minuten rijdt er een shuttlebus. Schipholparkeren is 24 uur per dag, 7 dagen per week open.

Voor Schipholparkeren zijn een hoop betere en goedkopere alternatieven, deze vindt u hier op de pagina. Ook raden wij: Quick Parking aan.

De voordelen van Schiphol Parkeren

Schipholparkeren stuurt reserveringen rechtstreeks door naar parkeer bedrijven of hotels. Schipholparkeren brengt geen annuleringskosten in rekening. Indien u later annuleert dan aangegeven staat in de annuleringsvoorwaarden van het parkeer bedrijf of het hotel, kan het hotel of parkeer bedrijf een bedrag in rekening brengen. Advies is dus goed de algemene voorwaarden van uw boeking bij Schiphol Parkeren te lezen.

Betaling Schiphol Parkeren

Bij aankomst op het smartparking terrein van Schipholparkeren dient u te betalen, dit kan contant, met pin en met creditcard. Tegen betaling kunt u uw auto ook APK laten keuren, laten wassen en/of laten reinigen. Meer informatie.

 

Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.