Sky Park Schiphol

Sky-Park
Lokatie
Hoofddorp
Afstand
9 min.
Overdekt
ja, kosten € 10
Valet
nee
Prijs vanaf
€ 5,50
Score
Overzicht prijzen:
Aantal dagen 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Prijs € 30,00 € 30,00 € 35,00 € 35,00 € 40,00 € 40,00 € 45,00 € 49,00 € 54,00

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
€ 59,00 € 64,00 € 69,00 € 74,00 € 79,00 € 82,50 € 86,00 € 89,50 € 93,00 € 96,00

> 19 dagen al vanaf € 5,50 per dag
Sky Park Schiphol? Lees hier overzichtelijk alle informatie over SkyParking Schiphol. SkyPark Schiphol is voordelig parkeren Schiphol. Tijdelijk hoge kortingen!

Sky Park Schiphol is een relatief nieuwe aanbieder van smart parking ofwel parkeren Schiphol. SkyPark laat zien dat parkeren bij Schiphol snel, gemakkelijk en ontspannen kan verlopen! Meer informatie hier.

Let op: Er zijn ook alternatieven, voor een overzicht van andere goedkope aanbieders, klik hier.

Over SkyPark Schiphol

Het doel dat Sky Park nastreeft is bieden van perfecte service. Sky Park zal bij aankomst op het smart parking terrein de reisgegevens met u doornemen, om ervoor te zorgen dat sky-park de juiste gegevens heeft van uw vlucht.  Daarnaast is er nog gelegenheid voor een kopje koffie en een bezoek aan het toilet.

SkyPark Schiphol shuttle service

De sky-park chauffeur van de shuttle bus helpt u graag met het tillen van de koffers. U vertrekt naar de luchthaven Schiphol waar u binnen vijf minuten voor de juiste vertrekhal word afgezet. Na uw vakantie, dus bij terugkomst hoeft u alleen contact met Sky Park op te nemen,  en u wordt binnen 5 minuten opgehaald vanaf de afgesproken halte. Meer informatie.

Parkeren bij Sky-park.nl Schiphol werkt als volgt?

1. U reserveert uw parkeerplek via de smart parking site www.Sky-Park.nl;
2. U parkeer uw auto bij Sky-Park.nl parking en geef uw autosleutel af;
3. Skypark rijdt u in vijf minuten met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal;
4. Dan ontvangt u een speciaal telefoonnummer dat u belt als u terug komt van vakantie, en u zal binnen 5 minuten worden opgehaald;

Extra Service van Sky Park Schiphol

Sky Park biedt parkeergelegenheid, maar naast het parkeren biedt Sky Park de mogelijkheid om uw auto wat extra zorg te geven. Geef uw auto een kleine of een grote beurt. Of kies voor een waspakket of een VIP-waspakket. Na uw vakantie krijgt u uw auto weer helemaal schoon terug.

Voordelen Sky Park Schiphol

- Geen lange wachttijden;
- Goede service;
- Extra service, als auto wassen, grote beurt, etc.

Leuk om te weten over Sky Park Schiphol

Bloemen? Heeft u ook weer zo een koud gevoel bij thuiskomst, fleur het dan een beetje op met een bloemetje van Sky Park. Hierdoor heeft u gelijk verse bloemen in huis, zodat u het vakantiegevoel een beetje kan behouden. Lees hier verder over Sky-Park

Lees hier de laatste 5 ervaringen van klanten met Sky Park Schiphol.
Door:

Schreuders over Sky Park Schiphol

jun 10, 2012
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Wij hadden deze keer gekozen voor de "Zuid"locatie daar waar jezelf kan parkeren in een geheel afgesloten en met camera's beveiligde parkeergarage en na eerdere goede ervaringen met Sky Park is ook deze locatie helemaal TOP!!Exact 6 min van Schiphol en shuttle gaat gelijk rijden als er gasten zijn!Ophalen ging ook perfect!Voor ons niets anders meer dan Sky Park.
Door:

T. Sprenkels over Sky Park Schiphol

feb 21, 2012
Service:
Reistijd:
Lokatie:
Prijs:
Mijn ervaring:
Wij hebben hier voor de 2e keer met onze auto gestaan en alles is ook deze keer zeer correct geregeld: de service is zeer goed, personeel vriendelijk, men moet wat het brengen en ophalen betreft niet lang wachten: kortom: top!

schrijf een review RESERVEER HIER
Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.