Smart Parking op Schiphol

Smart Parking Schiphol op Schiphol? Lees hier de voordelen en nadelen in een overzicht.

Smart Parking op Schiphol

Smart Parking op Schiphol is de smart park service van Schiphol. Smart Parking op Schiphol is extra voordelig vanaf 3 dagen parkeren. Niet beschikbaar? Kies hier uit een van de andere Smart Parking op Schiphol aanbieders bij Schiphol. Lees hier meer informatie.

Parkeren Schiphol Smart P3

Parkeren bij Smart Parking op Schiphol

Wilt u voor een langere periode parkeren, dan is Smart Parking op Schiphol een goede optie. Smart Parking op Schiphol voor 8, 15 of 22 dagen kan hier al vanaf EUR 5,- per dag. Het zijn dat Smart Parking op Schiphol niet meer beschikbaar in de gewenste periode. Ons advies aan u is dan te reserveren bij een Smart Parking Schiphol aanbieder in de buurt, zoals: Quick Parking of een van de andere Smart Parking op Schiphol aanbieders.

Smart Parking op Schiphol is erg voordelig parkeren

Met Smart Parking op Schiphol rijdt u met uw eigen auto naar Schiphol toe, waar uw auto veilig op Schiphol staat met permanente camera bewaking. Een voordeel is dat u nooit hoeft te wachten bij de betaalautomaat, want u betaald bij direct met creditcard bij het binnenkomen van de Smart Parking parkeergarage. Profiteer van de gratis bus die u zeer snel bij de juiste vertrekhal afzet. U kunt eventuele passagiers met bagage direct bij de vertrekhal afzetten, met de gratis drop off faciliteiten. Erg makkelijk dus dat Smart Parking op Schiphol.


Hoe werkt de Smart Park Schiphol procedure?

Allereerst reserveert u een parkeerplek via de site van Smart Parking op Schiphol. Dan parkeert u de auto bij Smart Parking op Schiphol. Bij entree van het smart parking terrein steekt u uw creditcard in de kaartlezer bij de slagboom om in te rijden. Vervolgens zal een gratis snelbus u binnen enkele minuten naar de vertrekhal brengen. Betaal met uw creditcard, dus u kunt direct het terrein uitrijden. Bij de slagboom gebruikt u dezelfde creditcard waarmee u bent binnengekomen.

 

Handig toch, Smart Parking op Schiphol? Lees hier meer informatie.

Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.