Vertrektijden Schiphol

Hier vindt u informatie over de vertrektijden Schiphol. Bekijk hier de vertektijden van alle vluchten vanaf Amsterdam-Schiphol. Zorg ervoor dat u bij de incheckbalie uw paspoort en uw ticket bij de hand heeft. Wanneer u tijd wilt besparen, check dan online in op de website van de vliegtuigmaatschappij waarmee u vliegt. Of u kunt gebruik maken van de nieuwe Self-service check-in op Schiphol, u checkt in met behulp van machines of kiosken. Wilt u ook parkeren bij Schiphol, klik dan hier voor een overzicht.

Vertrektijden Schiphol Airport en inchecken

Wij raden u aan goed de vetrektijden van Schiphol in de gaten te houden en (ruim) op tijd op Schiphol te zijn. De incheckbalies bevinden zich in de vertrekhallen 1, 2 en 3. Kijk bij aamkomst op Schiphol welke vertrekhal en balie u dient in te checken. In vertrekhal 1 vindt u balie 1 t/m 8, in vertrekhal 2 vindt u de check-in balies 13 t/m 16, en in vertrekhal 3 vindt u balie 17 t/m 32. Handig om te weten is dat er algemene inchecktijden worden aanbevolen voor vluchten vanaf Schiphol.

Ons -vertrektijden Schiphol- advies aan u:
- Voor Europese bestemmingen adviseren wij om twee uur voor de vertrektijd op Schiphol te zijn;
- Zorg ervoor dat u drie uur voor vertrektijd op Schiphol bent wanneer u naar een bestemming buiten Europa vliegt.
* Voor Business Class gelden andere tijden, namelijk: 1 uur voor vertrek naar een Europese bestemmingen en 2 uur voor vertrek voor een bestemming buiten Europa.

Vertrektijden

U kunt bij de diverse airlines checken wat de exacte vertrektijden zijn. Ook op onderstaande sites zijn de actuele vertrektijden Schiphol terug te vinden:

- Teletekst Schiphol: vertrektijden tot 12 uur. Klik hier.
- Teletekst Schiphol: vertrektijden vanaf 12 uur. Klik hier.
- Website www.schiphol.nl

Hotels vliegveld Schiphol Amsterdam

Wanneer u vanaf Schiphol vetrekt op een minder gangbaar tijdstip, bijvoorbeeld 5 uur in de ochtend, is het handig om te overnachten in een Hotel bij vliegveld Schiphol. Er zijn een hoop goedkope aanbieders van hotels te vinden op het internet. Wij hebben voor u een selectie gemaakt met goedkope hotels bij het vliegveld Schiphol.

De site, Booking.com, heeft het grootste aanbod van hotels bij Schiphol. U vindt hier maar maar liefst 30 hotels in de buurt van Schiphol, Klik hier voor meer informatie.

Aantal dagen parkeren?
Selecteer hier hoeveel dagen u wilt parkeren, klik op "toon aanbieders" en vergelijk alle aanbieders op prijs, afstand en score.