Parkeer partijen vergelijker

Gebruik onderstaand formulier om de prijzen op te halen en met elkaar te vergelijken.
Maak gebruik van onderstaande checkboxen om de resultaten verder te filteren.

Voordelen voor u?

  •  Vergelijk alle aanbieders
  •  Altijd de beste prijs
  •  Betrouwbare aanbieders
  •  Snel en direct reserveren
opensluiten zoekformulier

Schiphol Valet Parking

Schiphol Valet Parking
Lokatie
 Schiphol
Reistijd
 1 min.
Afstand
 1 km.
Overdekt
 nee
Valet
 nee
Route
Prijs vanaf
 8,00

Overzicht prijzen:

Aantal dagen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Prijs
€ 78,00
€ 121,00
€ 155,00
€ 188,00
€ 222,00
€ 255,00
€ 289,00
€ 322,00
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
€ 356,00
€ 389,00
€ 423,00
€ 456,00
€ 490,00
€ 523,00
€ 557,00
€ 590,00
€ 624,00
€ 657,00

19 dagen al vanaf € 8,00 per dag
Schiphol Valet Parking? Lees hier de voordelen en nadelen in een overzicht. Schiphol Valet Parking staat bekend als 'de sleutel naar snel en comfortabel parkeren'. Het werkt erg eenvoudig, je rijdt naar de vertrekhal, geeft je sleutels af en ga onbezorgd op reis. Bij terugkomst staat je auto staat voor je klaar. Eventueel kun je ervoor kiezen om bijv. je auto te laten wassen. Boek op tijd en profiteer van hoge kortingen!

Schiphol Valet Parking, parkeren kan al vanaf € 43,50 per dag. Je parkeert in een afgesloten garage, en dient je autosleutel af te geven. Locatie van parkeerplaats ligt tussen vertrekhal 2 en 3.

Over Schiphol Valet Parking bij Schiphol

Schiphol Valet Parking is de Valet Parking service van Schiphol zelf. Als je op reis gaat kun je voor de juiste vertrekhal parkeren en hoef je alleen je sleutels af te geven: erg simpel dus! Schiphol Valet Parking heeft een speciale ingang tussen vertrekhal 2 en 3, op enkele stappen van de vertrekhallen. De medewerkers van Schiphol Valet parkeren je auto in de beveiligde en overdekte parkeergarage. Wanneer je terugkomt van je reis, liggen je sleutels al klaar en staat je auto buiten op je te wachten. Valet Parking op en top.

Reserveren van Schiphol Valet Parking

Schiphol Valet Parking kun je alleen online reserveren.

Wijzigen of annuleren van Valet Parking reservering

Je kunt tot 24 uur van te voren nog online je gegevens aanpassen of annuleren. Wil je binnen 24 uur voor vertrek iets wijzigen, dan dien je contact op te nemen met Schiphol Valet Parking via 020 406 7890.

Prijzen Schiphol Valet Parking

Voor 1 dag betaal je € 43,50 ongeacht de parkeerduur, voor 2 of 3 dagen betaal je € 7,50 per uur oplopend tot maximaal € 43,50 per dag en vanaf de 4e dag betaal je € 33,50 per dag.

Korting of kortingscode Schiphol Valet Parking

Op dit moment zijn er geen promotiecodes of kortingscodes beschikbaar voor Schiphol Valet Parking. Met een abonnement krijg je wel korting op de eerste drie dagen parkeren.

Ter verduidelijking de Schiphol Schiphol Valet Parking

1. Reserveer je parkeerplek via de site van Schiphol Valet Parking en betaal;
2. Parkeer je auto bij Schiphol Valet Parking tussen vertrekhal 2 en 3;
3. Geef je sleutel af en loop in een paar stappen naar de vertrekhal.

Adres Schiphol Valet Parking

Schiphol Valet Parking is gemakkelijk te vinden. Stel je routeplanner in op Vertrekpassage 3, Schiphol, Haarlemmermeer of volg de borden naar Vertrek.
Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol Zelf

Tip! Parkeren op Schiphol zelf is altijd eenvoudig en voordelig te boeken via Smart Parking. Klik hier.

Handige Site

Luchthaven Schiphol heeft ook eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Deze boek je via de officiële website: Schiphol.nl

Waarom Smart Parking Schiphol

Smart Parking is een groot parkeerterrein waar men lang kan parkeren, daarnaast zijn er speciale low budget aanbieders. Vergelijk de smartparking aanbieders op de website van Smart Parking Schiphol en bespaar vele euro’s op de parkeerkosten.

Auto parkeren Schiphol

Goedkoper uw auto parkeren op Schiphol? Wanneer u uw auto wilt parkeren op het vliegveld van Amsterdam voor een lang weekend of een week, betaal dan niet langer te hoge tarieven, maar vergelijk de Schiphol Smart Parking aanbieders het overzicht.

Smart Parking Schiphol P3

Smart Parking is ideaal voor elk type reiziger, maar niet altijd even betaalbaar. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope alternatieven om te parkeren bij Schiphol, vanwege de hoge parkeertarieven. Betaal niet langer teveel en vergelijk hier de goedkoopste aanbieder om te parkeren bij Schiphol op prijs, service en de locatie. Toch op Schiphol zelf parkeren, kies dan voor P3 of Smart Parking.