Parkeer partijen vergelijker

Gebruik onderstaand formulier om de prijzen op te halen en met elkaar te vergelijken.
Maak gebruik van onderstaande checkboxen om de resultaten verder te filteren.

Voordelen voor u?

  •  Vergelijk alle aanbieders
  •  Altijd de beste prijs
  •  Betrouwbare aanbieders
  •  Snel en direct reserveren
opensluiten zoekformulier

Regels voor afmetingen en gewicht bagage

Toegestane maat en gewicht van uw bagage of koffers? Lees hier alle informatie over de afmetingen en het gewicht van bagage en koffers per airline.

Informatie ruimbagage of koffers

Ruimbagage staat voor de bagage die u dient in te checken bij de incheckbalie. Dit zijn dus de koffers die u niet mag meenemen als handbagage. De koffers komen gedurende de vlucht in de laadruimte van het vliegtuig te liggen. Voor de koffers ofwel bagage gelden regels wat betreft het gewicht en de afmeting. Hieronder leest u per maatschappij de geldende regels, deze regels zijn aan verandering onderhevig.

Afmeting en gewicht koffers KLM

Bij luchtvaartmaatschappij KLM dient uw koffer niet zwaarder te zijn dan 20 kilo per persoon en niet groter zijn dan 158 centimeter. Hoe berekent u dit? Tel de breedte 57 cm. + hoogte 77 cm. + diepte 24 cm. bij elkaar op = 158 centimeter.

Gewicht en de afmeting koffers bij Transavia

Voor de ruimbagage geldt een maximaal gewicht van 20 kilo per persoon bij luchtvaartmaatschappij Transavia.

Martinair afmeting en gewicht koffer

Voor de ruimbagage gelden bij Martinair de volgende twee regels, de koffer mag niet zwaarder zijn dan 23 kilo per stuk en niet groter dan 158 centimeter.

Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol Zelf

Tip! Parkeren op Schiphol zelf is altijd eenvoudig en voordelig te boeken via Smart Parking. Klik hier.

Handige Site

Luchthaven Schiphol heeft ook eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Deze boek je via de officiële website: Schiphol.nl

Waarom Smart Parking Schiphol

Smart Parking is een groot parkeerterrein waar men lang kan parkeren, daarnaast zijn er speciale low budget aanbieders. Vergelijk de smartparking aanbieders op de website van Smart Parking Schiphol en bespaar vele euro’s op de parkeerkosten.

Auto parkeren Schiphol

Goedkoper uw auto parkeren op Schiphol? Wanneer u uw auto wilt parkeren op het vliegveld van Amsterdam voor een lang weekend of een week, betaal dan niet langer te hoge tarieven, maar vergelijk de Schiphol Smart Parking aanbieders het overzicht.

Smart Parking Schiphol P3

Smart Parking is ideaal voor elk type reiziger, maar niet altijd even betaalbaar. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope alternatieven om te parkeren bij Schiphol, vanwege de hoge parkeertarieven. Betaal niet langer teveel en vergelijk hier de goedkoopste aanbieder om te parkeren bij Schiphol op prijs, service en de locatie. Toch op Schiphol zelf parkeren, kies dan voor P3 of Smart Parking.