Parkeer partijen vergelijker

Gebruik onderstaand formulier om de prijzen op te halen en met elkaar te vergelijken.
Maak gebruik van onderstaande checkboxen om de resultaten verder te filteren.

Voordelen voor u?

  •  Vergelijk alle aanbieders
  •  Altijd de beste prijs
  •  Betrouwbare aanbieders
  •  Snel en direct reserveren
opensluiten zoekformulier

Regels voor afmetingen en gewicht handbagage

Toegestane maat en gewicht van handbagage? Lees hier alle informatie over regels voor afmetingen en het gewicht van handbagage per airline in een overzicht.

Handbagage afmeting en gewicht

Handbagage is bagage die u mee mag nemen aan boord van het vliegtuig. Voor handbage en reguliere bagage gelden bepaalde voorwaarden, deze leest u hieronder. Tip: check altijd even de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt.

Maten van uw handbagage

De maten van de handbagage dienen aan de zogenaamde IATA eisen te voldoen. De L+B+D (Lente+ breedte+diepte) van uw koffer in centimeters mag niet groter te zijn dan 115 cm in totaal. Is uw bagage groter, dan voldoet deze niet aan de eisen van handbagage en dient u de betreffende koffer of tas in te checken. Een aantal luchtvaartmaatschappijen staan 118 cm toe, welke dit zijn leest u onderin deze pagina.

Gewicht handbagage

Het gewicht van de mee te nemen handbagage verschilt per airline, lees daarom van te voren altijd de voorwaarden van de maatschappij waarmee u vliegt. De eisen veranderen regelmatig.

Afmetingen handbagage per airline

Voor de volgende luchtvaartmaatschappijen is de maximale afmeting van handbagage 115 centimeter maximaal, dit zijn: Air Berlin, AirFrance, Alitalia, Delta Air Lines, EasyJet, Iberia, KLM, Ryanair, Brussels Airlines, Transavia, United Airlines en Singapore Airlines. Voor luchtvaartmaatschappijen Lufthansa, Austrian en SAS geldt een maximale afmeting van 118 centimeter.
Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol Zelf

Tip! Parkeren op Schiphol zelf is altijd eenvoudig en voordelig te boeken via Smart Parking. Klik hier.

Handige Site

Luchthaven Schiphol heeft ook eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Deze boek je via de officiële website: Schiphol.nl

Waarom Smart Parking Schiphol

Smart Parking is een groot parkeerterrein waar men lang kan parkeren, daarnaast zijn er speciale low budget aanbieders. Vergelijk de smartparking aanbieders op de website van Smart Parking Schiphol en bespaar vele euro’s op de parkeerkosten.

Auto parkeren Schiphol

Goedkoper uw auto parkeren op Schiphol? Wanneer u uw auto wilt parkeren op het vliegveld van Amsterdam voor een lang weekend of een week, betaal dan niet langer te hoge tarieven, maar vergelijk de Schiphol Smart Parking aanbieders het overzicht.

Smart Parking Schiphol P3

Smart Parking is ideaal voor elk type reiziger, maar niet altijd even betaalbaar. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope alternatieven om te parkeren bij Schiphol, vanwege de hoge parkeertarieven. Betaal niet langer teveel en vergelijk hier de goedkoopste aanbieder om te parkeren bij Schiphol op prijs, service en de locatie. Toch op Schiphol zelf parkeren, kies dan voor P3 of Smart Parking.