Parkeer partijen vergelijker

Gebruik onderstaand formulier om de prijzen op te halen en met elkaar te vergelijken.
Maak gebruik van onderstaande checkboxen om de resultaten verder te filteren.

Voordelen voor u?

  •  Vergelijk alle aanbieders
  •  Altijd de beste prijs
  •  Betrouwbare aanbieders
  •  Snel en direct reserveren
opensluiten zoekformulier

Trein naar Schiphol

Tegenwoordig gaan veel mensen met de trein naar Schiphol. Veelal een goedkoop alternatief voor de auto, afhankelijk waarvandaan u naar Schiphol reist. Het is niet altijd even handig, met name als u zware koffers moet vervoeren, en de kans op vertraging. Wij adviseren u dan ook om in ieder geval de kosten voor parkeren Schiphol te bekijken. Meer informatie.

Met de trein naar Schiphol

Het treinstation van Schiphol ligt onder de luchthaven van Schiphol. Vanaf het station loopt u binnen 5 minuten naar de vertrekhal of aankomsthal van Schiphol. U kunt een treinkaartje kopen op Schiphol bij de herkenbare gele automaten of bij de loketten van de Nederlandse Spoorwegen nabij het Meeting Point op Schiphol Plaza. Zorg ervoor dat u goed bekijkt wat de kosten zijn voor parkeren Schiphol, lees hier alle info. Daarnaast kunt u ook overwegen een goedkoop hotel te boeken op Schiphol. Klik hier voor meer informatie.

Treinreis naar Schiphol

Indien u de trein naar Schiphol neemt, zorg er dan voor dat u weet hoe laat de trein naar Schiphol vertrekt en aankomt. Voor reisadvies is ons advies gebruik te maken van de Reisplanner op de website van de NS. Op deze manier vindt u de snelste treinverbinding naar Schiphol. Tevens kunt u hier terecht voor actuele reisinformatie en informatie over tijdelijke aanpassingen van de dienstregeling.

Nachttrein naar Schiphol

Wanneer u heel vroeg in de ochtend of midden in de nacht met de trein van of naar Schiphol vertrekt, dan kan het nachtnet van de NS uitkomst bieden. Het is goed op te weten dat de nachttreinen 1 keer per uur rijden. (De nachttrein stopt op Utrecht CS - Amsterdam CS - Schiphol - Leiden CS - Den Haag CS - Delft en Rotterdam CS.) Is de nachttrein voor u niet mogelijk? Bekijk dan de service die Taxi2Airport biedt of boek heel goedkoop een Hotel op Schiphol. Meer info.

Gemiddelde reistijd voor de trein naar Schiphol

Vanuit veel plaatsen rijden in de meeste gevallen rechtstreekse treinen van en naar Schiphol. Naast intercity's, rijden er ook stoptreinen en sneltreinen naar vliegveld Schiphol. Vanuit de meeste grote steden rijden treinen naar Schiphol. Zie hieronder een overzicht van de reistijd voor de trein naar Schiphol vanaf verschillende steden. Klik hier voor meer info.

Amsterdam 0:15 Haarlem 0:40
Apeldoorn 1:12 Leeuwarden 2:34
Arnhem 1:16 Leiden 0:20
Assen 2:13 Maastricht 2:41
Breda 1:49 Nijmegen 1:45
Den Bosch 1:18 Roosendaal 1:26
Den Haag 0:30 Rotterdam 1:00
Deventer 1:26 Sittard 2:25
Doetinchem 2:01 Tilburg 1:31
Ede/Wageningen 1:02 Utrecht 0:50
Eindhoven 1:32 Venlo 2:09
Enschede 2:09 Vlissingen 2:20
Groningen 2:22 Zwolle 1:44

Reis met de trein naar Schiphol, of kies toch voor de auto.

Let op: Wanneer u met meerdere personen met de auto naar Schiphol reist, is Smart Parking Schiphol ofwel Parkeren op Schiphol in veel gevallen goedkoper dan 3 of 4 losse treinkaartjes. Meer informatie.
Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol Zelf

Tip! Parkeren op Schiphol zelf is altijd eenvoudig en voordelig te boeken via Smart Parking. Klik hier.

Handige Site

Luchthaven Schiphol heeft ook eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Deze boek je via de officiële website: Schiphol.nl

Waarom Smart Parking Schiphol

Smart Parking is een groot parkeerterrein waar men lang kan parkeren, daarnaast zijn er speciale low budget aanbieders. Vergelijk de smartparking aanbieders op de website van Smart Parking Schiphol en bespaar vele euro’s op de parkeerkosten.

Auto parkeren Schiphol

Goedkoper uw auto parkeren op Schiphol? Wanneer u uw auto wilt parkeren op het vliegveld van Amsterdam voor een lang weekend of een week, betaal dan niet langer te hoge tarieven, maar vergelijk de Schiphol Smart Parking aanbieders het overzicht.

Smart Parking Schiphol P3

Smart Parking is ideaal voor elk type reiziger, maar niet altijd even betaalbaar. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope alternatieven om te parkeren bij Schiphol, vanwege de hoge parkeertarieven. Betaal niet langer teveel en vergelijk hier de goedkoopste aanbieder om te parkeren bij Schiphol op prijs, service en de locatie. Toch op Schiphol zelf parkeren, kies dan voor P3 of Smart Parking.