Parkeer partijen vergelijker

Gebruik onderstaand formulier om de prijzen op te halen en met elkaar te vergelijken.
Maak gebruik van onderstaande checkboxen om de resultaten verder te filteren.

Voordelen voor u?

  •  Vergelijk alle aanbieders
  •  Altijd de beste prijs
  •  Betrouwbare aanbieders
  •  Snel en direct reserveren
opensluiten zoekformulier

Trein naar vliegveld Zaventem Brussel

Met de trein naar vliegveld Zaventem Brussel? Lees hier informatie over reizen met de trein naar Vliegveld Brussel Zaventem. Reserveer eenvoudig online.

Vliegveld Zaventem Brussel

Veel mensen kiezen ervoor om te vliegen vanaf vliegveld Zaventem Brussel. Dit kan namelijk veel geld schelen met overige vliegvelden. Vliegveld Zaventem ligt op 12 kilometer van Brussel.

Trein naar Zaventem

Om met de trein naar Vliegveld Zaventem te reizen, dient u eerst naar station Brussel te reizen, vanaf dit station bent u met 15 minuten op het vliegveld. De treinreis naar vliegveld Zaventem is zeer comfortabel. Afhankelijk van het station waarvandaan u vertrekt is de reistijd minder dan 2 uur naar station Brussel.

Tarieven

De kosten voor het reizen met de InterCity Brussel trein naar vliegveld Zaventem is ongeveer 39 euro voor een enkele reis.

Treinkaartje

Via de site van de NS koopt u zeer voordelig een treinkaartje naar vliegveld Brussel.

Parkeren Schiphol

Parkeren op Schiphol Zelf

Tip! Parkeren op Schiphol zelf is altijd eenvoudig en voordelig te boeken via Smart Parking. Klik hier.

Handige Site

Luchthaven Schiphol heeft ook eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Deze boek je via de officiële website: Schiphol.nl

Waarom Smart Parking Schiphol

Smart Parking is een groot parkeerterrein waar men lang kan parkeren, daarnaast zijn er speciale low budget aanbieders. Vergelijk de smartparking aanbieders op de website van Smart Parking Schiphol en bespaar vele euro’s op de parkeerkosten.

Auto parkeren Schiphol

Goedkoper uw auto parkeren op Schiphol? Wanneer u uw auto wilt parkeren op het vliegveld van Amsterdam voor een lang weekend of een week, betaal dan niet langer te hoge tarieven, maar vergelijk de Schiphol Smart Parking aanbieders het overzicht.

Smart Parking Schiphol P3

Smart Parking is ideaal voor elk type reiziger, maar niet altijd even betaalbaar. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope alternatieven om te parkeren bij Schiphol, vanwege de hoge parkeertarieven. Betaal niet langer teveel en vergelijk hier de goedkoopste aanbieder om te parkeren bij Schiphol op prijs, service en de locatie. Toch op Schiphol zelf parkeren, kies dan voor P3 of Smart Parking.